Vijlenerbosroute SBB37 Vaals

Vijlenerbosroute SBB37 Vaals

Deze zeer korte wandelroute, met een lengte van zo'n 1,2 km, geeft je een snelle indruk van het Vijlenerbos. Het Vijlenerbos is het meest langgerekte bosgebied van Nederland, waar je een korte impressie van zult krijgen tijdens deze wandeling. Je kunt een lekker kopje koffie krijgen op het terras bij boscafe het Hijgend Hert. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de witte SBB-paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Plummer Boschweg , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


1,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt