Vijlenerbosroute SBB36 Vaals

Vijlenerbosroute SBB36 Vaals

Deze Vijlenerbosroute is een wandelroute die je het grensoverschrijdende bosgebied van het Vijlenerbos laat zien. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard en je ontdekt een deel ervan tijdens deze korte en uitdagende route. Onderweg kom je onder andere prachtige uitzichten over de gemeente Vaals tegen. Je ontdekt in het Vijlenerbos waarom iedereen in Limburg en Nederland zo trots is op het mooie landschap van Zuid-Limburg. Je kunt een lekker kopje koffie krijgen op het terras bij restaurant Lodge7. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de rode SBB-paaltjes.

Start- en eindpunt


Unnamed Road , 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt