Vijlenerbosroute Elzetterbosch SBB32 Vaals

Vijlenerbosroute Elzetterbosch SBB32 Vaals

In het grote Vijlenerbos bevindt zich het Elzetterbos, waar deze wandelroute je in zo'n 4 kilometer doorheen voert. Onderweg zul je onder andere de Sterrenstenen zien, waarvan wandelaars vroeger dachten dat het vallende sterren waren. Ook heb je prachtige uitzichten over het Geuldal. In het nabijgelegen Camerig vind je ook de nationaal bekende ijsboer Wingbergerhoeve. Parkeren doe je het beste bij restaurant Buitenlust. De route is te volgen via de rode SBB-paaltjes.

Start- en eindpunt


Groenenweg 46, 6294 ND Vijlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt