Detail

Vijlenerbosroute 1 SBB35 Vaals

Het Vijlenerbos in de gemeente Vaals is het meest langgerekte bosgebied van Nederland, in totaal zo'n 650 hectare groot. Het grootste gedeelte van het bos bestaat uit stukken met forse hoogteverschillen die je tijdens deze wandelroute ongetwijfeld trotseert. Na elke stevige klim zul je een prachtig uitzicht hebben over het Geuldal, waar de snelst stromende rivier van Nederland doorheen loopt. Uitrusten en parkeren die je bij restaurant Lodge7 of boscafé het Hijgend Hert. De route is te volgen via de groene SBB-paaltjes.
+1

Start- en eindpunt


Epenerbaan 1, 6291 Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route SBB35 door het Vijlenerbos. Na elke stevige klim, geniet ze van een prachtig uitzicht over het Geuldal. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt