Vijf gehuchtenroute

Vijf gehuchtenroute

Deze fietsroute van 6 kilometer neemt je mee langs een vijftal gehuchten van het kerkdorp Nuth. Een route langs berg en dal, niet te zwaar, afwisselend tussen hellingen en vlakke stukken. Je fietst onder andere door het gehucht Terstraten, langs voormalige oude boerderijen, heren- en vakwerkhuizen, langs kruis en kapel, de grubbe, kasteelhoeve en watermolen. Tijdens de route kun je uitrusten bij Herberg de Haversack. Let op, deze route is niet bewegwijzerd. Wel kun je bij 'downloaden' een aparte wegbeschrijving downloaden. Het startpunt is op de parkeerplaats van de markt in Nuth.

Start- en eindpunt


Markt 17C, 6361 CB Nuth, Netherlands

Soort route


Fietsroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt