Van Vijlen naar Vijlenerbos V6 Vaals

Van Vijlen naar Vijlenerbos V6 Vaals

Vijlen is het enige echte bergdorpje van Nederland en tevens de startplek van deze wandelroute. De route is kort, maar van een pittig niveau. Onderweg zul je echter geen spijt krijgen van de keuze voor deze route, dankzij de natuur van het mooie Vijlenerbos en het uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De forse hoogteverschillen in het Vijlenerbos zul je tijdens deze route tegenkomen. Het vijf sterrenlandschap van de omgeving zal je verrassen. In de omgeving zijn verschillende horecagelegenheden. Parkeren doe je het beste in Vijlen (aan de Pastorijweg). De route is te volgen via de gele paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Vijlerberg 107, 6294 AS Vijlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,5 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt