Van Mechelen naar Epen Wi23 Gulpen-Wittem

Van Mechelen naar Epen Wi23 Gulpen-Wittem

Deze uitdagende wandelroute van zo'n 4 kilometer brengt je van het ene pittoreske dorpje, Mechelen, naar het andere, namelijk Epen. Hier kun je elk seizoen genieten van de mooiste uitzichten over de Zuid-Limburgse heuvels. Je doet onder meer het Schweiberger Bos aan. Ook ga je langs een deel van de Dal Bissenweg, waar tussen buurtschappen Dal en Bissen de beek Landeus ontspringt. Dit gebied is zeker het bezoeken waard, door het gevarieerde landschap en de sprookjesachtige wandelpaden. Zowel in Mechelen als in Epen zijn verschillende parkeermogelijkheden en horecagelegenheden. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Start- en eindpunt


Dal Bissenweg 12, 6281 NC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt