Van Epen tot Mechelen Gulpen-Wittem

Van Epen tot Mechelen Gulpen-Wittem

Deze route wandelroute voert je door het prachtige gebied van Epen tot Mechelen, een paradijs voor iedere wandelaar in Nederland. Je ontdekt het Elzetterbos, onderdeel van het langgerekte Vijlenerbos, en de Geul. De omgeving wordt gekenmerkt door het authentieke Zuid-Limburgse landschap met hoogstamboomgaarden, hagen en holle wegen. Je zult onderweg prachtige uitzichten krijgen over de Zuid-Limburgse heuvels. Je start bij VVV folderpost ‘A Gen Vogelstang’ hoofdstraat te Mechelen en de route is ongeveer 12 km lang. Parkeren is mogelijk in Mechelen. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes. Wel is onder 'downloaden' een separate routebeschrijving beschikbaar.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Hoofdstraat 73, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad door Mechelen

Ga mee op pad met Jenneke door Mechelen!

Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt