Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Van Epen tot Mechelen Gulpen-Wittem

Deze route wandelroute voert je door het prachtige gebied van Epen tot Mechelen, een paradijs voor iedere wandelaar in Nederland. Je ontdekt het Elzetterbos, onderdeel van het langgerekte Vijlenerbos, en de Geul. De omgeving wordt gekenmerkt door het authentieke Zuid-Limburgse landschap met hoogstamboomgaarden, hagen en holle wegen. Je zult onderweg prachtige uitzichten krijgen over de Zuid-Limburgse heuvels. Je start bij VVV folderpost ‘A Gen Vogelstang’ hoofdstraat te Mechelen en de route is ongeveer 12 km lang. Parkeren is mogelijk in Mechelen. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes. Wel is onder 'downloaden' een separate routebeschrijving beschikbaar.

Start- en eindpunt


Hoofdstraat 73, 6281 BC Mechelen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk

Op pad door Mechelen

Ga mee op pad met Jenneke door Mechelen!

Bekijk video
Start Finish

Tips voor onderweg

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt