Van Epen naar Landsrade Wi24 Gulpen-Wittem

Epen Download deze route

Van Epen naar Landsrade Wi24 Gulpen-Wittem

Epen Wandelroute 6,1 km Moeilijk

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze route voert je door het prachtige gebied van Epen richting Landsrade. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je ontdekt het kruisbosch. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden, waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de zwarte paaltjes. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kapelaan Houbenstraat 1A, 6285 AB Epen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

6,1 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Tips voor onderweg!

  • Bungalowpark Landsrade

    Bungalowpark Landsrade is gelegen in een rustige, landelijke omgeving en biedt een schitterend uitzicht op het 5-sterrenlandschap van het Limburgse heuvelland aan. Het park, gelegen aan de bosrand, biedt vakantiewoningen voor groepen van 2 tot 25 personen aan.
    Meer info

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website