Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Van Epen naar Landsrade Wi24 Gulpen-Wittem

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Gulpen-Wittem. Deze route voert je door het prachtige gebied van Epen richting Landsrade. Dit gebied is meer dan het bezoeken waard. Je ontdekt het kruisbosch. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden, waar je een heerlijk kopje koffie kunt drinken. Hier kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de zwarte paaltjes. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Start- en eindpunt


Kapelaan Houbenstraat 1A, 6285 AB Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt