Detail

Van Epen naar Eperheide Wi25 Gulpen-Wittem

Deze wandelroute loopt over een deel van het Plateau van Crapoel, dat is ontstaan door erosie van omliggende rivieren en beken, zoals de Geul. Op de hellingen van dit plateau liggen verschillende bossen. Een daarvan is het Onderstebos, het hellingbos waar je doorheen zult wandelen over brede wegen en smalle bospaden. In het bos zijn allerlei flora en fauna te zien, zoals verschillende soorten wilde rozen. Ook heb je er een goed uitzicht over het heuvelachtige gebied van Zuid-Limburg. De route leidt je van Epen naar Eperheide. In de omgeving zul je voldoende parkeermogelijkheden en horecagelegenheden tegenkomen. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Julianastraat Epen

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt