Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi26 Gulpen-Wittem

Van Epen naar Diependal en de Plaat Wi26 Gulpen-Wittem

Het startpunt van deze wandelroute is Epen, dat bekend staat om zijn vele vakwerkhuisjes. Via Terziet en de Kleine Geul zul je richting het gehucht Diependal en het beschermde dorpsgezicht De Plaat wandelen. Diependal strekt zich uit in een vallei tussen de lage heuvels aan de Terzieterbeek en de hoge hellingen van het Bovenste Bos. Je zult een prachtig uitzicht krijgen over de verbazingwekkende omgeving van dit gebied, met het ongerepte landschap van het Zuid-Limburgse heuvelland. In de omgeving vind je verschillende horecagelegenheden en voldoende parkeermogelijkheden. Volg voor deze wandelroute de gele paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Bovenpad 3, 6285 BC Epen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt