Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B1 Berg de Dellen & Geul

Valkenburg aan de Geul - Berg en Terblijt B1 Berg de Dellen & Geul

Tijdens deze wandelroute zul je de Geul prachtig zien liggen in het landschap van het Geuldal. Deze regio wordt ook wel Buitengoed Geul & Maas genoemd, een toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht. Dankzij deze samenwerking loop je op enkele prachtig gerenoveerde wandelpaden. Je wandelt door het bos, over en langs de Geul en langs mergelgroeves. De route start vanaf Berg. Onderweg passeer je Uitspanning de Nachtegaal en de Geulhemmergroeve. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Berg. Let op: bij nat weer kunnen enkele trajectstukken glad zijn.

Start- en eindpunt


Grote Straat 4, 6325 EC Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Jenneke wandelt in het Geuldal

Jenneke neemt je mee op de wandelroute B1 Berg de Dellen & Geul. Deze route voer je door het prachtige gebied van het Geuldal!
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt