Valkenburg aan de Geul B5 Berg & Terblijt

Valkenburg aan de Geul B5 Berg & Terblijt

Deze wandelroute start vanuit het dorpje Berg, in de gemeente Valkenburg aan de Geul, en maakt een rondje in het buitengebied aldaar. Kort na het beginpunt zul je al op het hoogste punt van Berg aankomen. Hier staat de Sint Monulphus en Gondulphuskerk, die van bijzondere cultuurhistorische waarde is. Hij kenmerkt een bijzondere uitdrukking van een geestelijke en typologische ontwikkeling. In Berg is genoeg gezelligheid te vinden, bijvoorbeeld bij de verschillende horecagelegenheden. De route is te volgen via de groene paaltjes. Parkeren is mogelijk in Berg.

Start- en eindpunt


Valkenburgerstraat 3, 6325 BK Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt