Vaesrade

Vaesrade

De gemeente Beekdaelen is genieten en tot rust komen, zo ook bij deze ruiterroute. Kronkelende ruiterpaden laten je kennismaken met wisselende uitzichten.

We dagen je uit om de natuur in je op te nemen. De vele maneges en activiteiten rondom paardrijden maken Nuth tot een echte ruitergemeente.

Daarnaast is het eenvoudig om van de ene route naar de andere route over te schakelen. De routes van de gemeente Beek liggen immers slechts op een steenworp afstand. De route is aangegeven met routebordjes nummer 4.

Start- en eindpunt


Manege Bemelmans, Vaesrade 4, 6361 HH Nuth, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


9,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt