Vaalsbroekroute 2 V12 Vaals

Vaalsbroekroute 2 V12 Vaals

Het 15e eeuwse Kasteel Vaalsbroek ligt in het zuidelijkste punt van Nederland. Een groot landgoed, een park met vijvers en eeuwenoude kastanjebomen kenmerken deze plek. Deze wandelroute voert je door het prachtige gebied gelegen achter Kasteel Vaalsbroek. Het kasteel heeft een bijzondere ligging, namelijk midden op de helling van een heuvel. Dit gebied zal je verrassen door zijn schoonheid en gevarieerdheid. Je hebt er onder andere een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. Museum Vaals en Kasteel Vaalsbroek zul je vanaf korte afstand ontdekken. Je kunt parkeren bij Kasteel Vaalsbroek. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Start- en eindpunt


Schuttebergsweg 9, 6291 NG Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt