Vaalsbroek-route V3 Vaals

Vaalsbroek-route V3 Vaals

Het gebied achter Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is adembenemend en meer dan het bezoeken waard. Tijdens deze wandelroute zul je de Zuid-Limbugse heuvels trotseren, waar je een prachtig uitzicht over krijgt. 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is het startpunt van de route. Dit kasteel heeft een mooie ligging op de helling van een heuvel, waar de ligging van de watermolen (die afhankelijk was van het reliëf) waarschijnlijk bepalend voor is geweest. 

Ook zul je langs Museum Vaals lopen, een spraakmakend museum vol kerkbeelden in een voormalige kloosterkapel, met een groot park en een Mariakapel. Parkeren kan het beste bij startpunt Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Volg voor deze route de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Bilderberg Kasteel Vaalsbroek, Vaalsbroek 1, 6291 NH Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt