Vaals V2 Holset

Vaals V2 Holset

Deze gemakkelijk af te leggen wandelroute is ongeveer 6 kilometer lang. Hij voert je door het gebied rondom Vaals en Holset, waar je geweldige uitzichten krijgt over de Zuid-Limburgse heuvels. De route zal je authentiek Limburg laten zien. Onderweg zul je verschillende bezienswaardigheden tegenkomen. Een daarvan is het prachtig gelegen Kasteel Vaalsbroek, een groot landgoed met landhuis, park en fonteinen dat midden op de helling van een heuvel ligt. Ook de blikvanger van Holset, de Lambertuskerk, zul je voorbijlopen. Van een afstandje zul je ook klooster de Esch zien, een monumentaal landhuis dat de status van een rijksmonument heeft gekregen. Parkeren gaat gemakkelijk in Vaals of Holset. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Holset 58, 6295 ND Lemiers, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt