Ulestraten 2 U2 Meerssen

Ulestraten 2 U2 Meerssen

Deze wandelroute voert je door het glooiende landschap rondom Ulestraten, met ongekende vergezichten en een weelderige flora en fauna. Je doet onderweg onder meer de Wijngaardsberg aan, een heuvel met bossen en een brongebied op 130 meter hoogte. Op deze heuvel zijn hellingbossen, waar je doorheen zult wandelen. Je loopt richting het gehucht Waterval, waar de Watervalderbeek ontspringt. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren is mogelijk in Ulestraten, waar je in de buurt ook terecht kunt voor een kopje koffie.

Start- en eindpunt


Dorpstraat 16, 6235 AD Ulestraten, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt