Ulestraten 1 U1 Meerssen

Ulestraten 1 U1 Meerssen

Lieflijke vergezichten, prachtige begroeiing en een rustig kabbelende beek. Dat is wat je zult zien en ervaren tijdens deze wandelroute van zo'n 7 kilometer. Hij leidt je van Ulestraten in zuidelijke richting naar Waterval, waar de Watervalderbeek samenkomt met allerlei andere bronnen. Het gehucht ligt in een dal van deze beek, tussen Ulestraten en Raar. In de beschermde natuur rondom dit dorpje kun je heerlijk wandelen door de lintbossen. Ook zul je de Wijngaardsberg bewandelen, een heuvel tussen Ulestraten en Meerssen. Volg de gele paaltjes voor deze route. Parkeren is mogelijk in Ulestraten.

Start- en eindpunt


Dorpstraat 22-24, 6235 AD Ulestraten, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt