Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Trailrun Kunderberg

Je staat op het punt om de Trailrun Kunderberg te ontdekken. De Kunderberg bestaat uit bossen, holle wegen en de beroemde kalkgraslanden waar orchideeën goed gedijen. Typisch zijn ook de graften, terrassen op een helling om de erosie tegen te gaan. Trailrunning wil zeggen: ‘off-road hardlopen’, door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, rotsen en beekjes. Hardlopen met een speels karakter, waarbij men de natuur van dichtbij wil ervaren. De Kunderberg leent zich uitstekend voor een heerlijk rondje trailrunning. De afstand van de route is iets meer dan 8 kilometer en als je de rode paaltjes volgt kom je vanzelf weer terug bij het startpunt van de Trailrun.

Start- en eindpunt


Sillenweg , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt