Detail

Trailrun Kunderberg

Je staat op het punt om de Trailrun Kunderberg te ontdekken. De Kunderberg bestaat uit bossen, holle wegen en de beroemde kalkgraslanden waar orchideeën goed gedijen. Typisch zijn ook de graften, terrassen op een helling om de erosie tegen te gaan. Trailrunning wil zeggen: ‘off-road hardlopen’, door de natuur, over smalle paadjes (trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels, rotsen en beekjes. Hardlopen met een speels karakter, waarbij men de natuur van dichtbij wil ervaren. De Kunderberg leent zich uitstekend voor een heerlijk rondje trailrunning. De afstand van de route is iets meer dan 8 kilometer en als je de rode paaltjes volgt kom je vanzelf weer terug bij het startpunt van de Trailrun.

Start- en eindpunt


Sillenweg , 6367 Voerendaal, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


8,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt