Trail Epen 31 km Gulpen-Wittem

Trail Epen 31 km Gulpen-Wittem

Deze hardlooproute voert je door Slenaken, een Limburgs dorpje dat is ingebed in prachtige natuur. Het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap maakt deze route een ware beleving. De afstand van 31 kilometer maakt deze route pittig, maar hij is zeker de moeite waard voor een sportieve uitdaging. Ook zal geen enkel geheim van de Zuid-Limburgse natuur je nog onbekend blijven na deze route: je rent door hellingbossen, over holle wegen en langs fruitboomgaarden. Je passeert meerdere keren de Gulp, een zijstroom van de Geul, en komt voorbij de Broekmolen en de Groenendaalse molen. Onderweg steek je ook de grens naar België over. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'download' kun je een routebeschrijving downloaden. Parkeren kan in het centrum van Slenaken, waar je ook genoeg horecagelegenheden zult vinden.

Start- en eindpunt


Terzieterweg 13-17, 6285 Epen, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


31,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt