Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Trail Epen 12,5 km Gulpen-wittem

Trail Epen 12,5 km Gulpen-wittem

Tijdens deze hardlooproute verken je het gebied rondom de Zuid-Limburgse landsgrenzen. Een groot gedeelte van de route ligt in België. De afstand van 12,5 kilometer maakt deze route goed te lopen, ondanks het heuvelachtige gebied. Het is absoluut een sportieve uitdaging! Je zult onderweg genieten van een glooiend landschap, dat een grote rijkdom aan bronnen heeft. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'download' is een routebeschrijving beschikbaar. Parkeren kan bij een van de vele horecagelegenheden aan de Terzieterweg.

Start- en eindpunt


Terzieterweg 13-17, 6285 Epen, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


12,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt