Trail Epen 12,5 km Gulpen-wittem

Epen Download deze route

Trail Epen 12,5 km Gulpen-wittem

Epen Hardlooproute 12,5 km Gemiddeld
Tijdens deze hardlooproute verken je het gebied rondom de Zuid-Limburgse landsgrenzen. Een groot gedeelte van de route ligt in België. De afstand van 12,5 kilometer maakt deze route goed te lopen, ondanks het heuvelachtige gebied. Het is absoluut een sportieve uitdaging! Je zult onderweg genieten van een glooiend landschap, dat een grote rijkdom aan bronnen heeft. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'download' is een routebeschrijving beschikbaar. Parkeren kan bij een van de vele horecagelegenheden aan de Terzieterweg.

Overzicht

Start- en eindpunt

Terzieterweg 13-17, 6285 Epen, Netherlands

Soort route

Hardlooproute

Afstand

12,5 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website