Detail

Trail Epen 12,5 km Gulpen-wittem

Tijdens deze hardlooproute verken je het gebied rondom de Zuid-Limburgse landsgrenzen. Een groot gedeelte van de route ligt in België. De afstand van 12,5 kilometer maakt deze route goed te lopen, ondanks het heuvelachtige gebied. Het is absoluut een sportieve uitdaging! Je zult onderweg genieten van een glooiend landschap, dat een grote rijkdom aan bronnen heeft. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'download' is een routebeschrijving beschikbaar. Parkeren kan bij een van de vele horecagelegenheden aan de Terzieterweg.

Start- en eindpunt


Terzieterweg 13-17, 6285 Epen, Netherlands

Soort route


Hardlooproute

Afstand


12,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt