Teverenerheide 1 TH01 Brunssum

Teverenerheide 1 TH01 Brunssum

In het beschermde natuurgebied van de Tevenerheide hebben allerlei bijzondere plant- en diersoorten hun plek gevonden. Hoewel het gebied net buiten de grenzen van Zuid-Limburg ligt, is deze wandelroute door zijn pracht en praal toch opgenomen in het Zuid-Limburgse wandelaanbod. Over nette paden baan je je een weg door het open heidelandschap. De Tevenerheide kenmerkt zich door afwisseling tussen begroeiing en landschappen: vochtig of droog, dicht bos of open veld. Mens en landschap zijn hier door een lange geschiedenis van bewerking en natuurlijke begroeiing met elkaar verbonden. Deze route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan bij parkeerplaats Grotenrath.

Start- en eindpunt


Unnamed Road , 52511 Geilenkirchen, Germany

Soort route


Wandelroute

Afstand


10,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt