Swentibold Rollenroute SG03 Sittard-Geleen

Swentibold Rollenroute SG03 Sittard-Geleen

Deze route voert je door een mooi gebied van het Rivierpark Maasvallei. Je wandelt door het bosrijke natuurgebied Limbrichterbos, waar je omringd zult worden door loofbomen en bijzondere planten. Wellicht spot je onderweg ook nog een roofvogel, of hoor je het vrolijke gefluit van allerhande zangvogels. Je zult de korte Venkebeek oversteken en het meer De Rollen tegenkomen. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Je kunt aanvullend een losse routebeschrijving downloaden via onze website. Parkeren kan het beste bij een van de parkeergelegenheden in Born.

Start- en eindpunt


Koningstraat 3, 6121 HS Born, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.