Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Struinen door het mergelstadje

Struinen door het mergelstadje

Welkom in veelzijdig Valkenburg. Verscholen tussen de mosgroene heuvels flonkert het mergelstadje met haar charmante, middeleeuwse stadskern. Slenter door de smalle straatjes en ontdek knusse winkeltjes waar je de laatste trends kunt spotten en op afspraak terecht kunt voor een persoonlijk advies.
 
Neem onderweg iets lekkers-to-go bij tal van eigentijdse horecazaken of neem een heerlijke hap mee naar huis om na te genieten. De lokale ondernemers runnen hun zaak met hart en ziel en verwelkomen je graag!Deze route voert je door de het prachtige mergelstadje. Laat de omgeving op je inwerken en kijk af en toe omhoog. Je ontdekt dan prachtige muurschilderingen en mooie gevelstenen aan de karakteristieke panden. De route start op Par’Course, waar je gemakkelijk kunt parkeren (De Leeuwhof, Valkenburg).
Struinen door het mergelstadje - Foto 0

Start- en eindpunt


Par'Course, De Leeuwhof te Valkenburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt