Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Strijthagerbeekdalroute LA06 Landgraaf

Strijthagerbeekdalroute LA06 Landgraaf

Deze wandelroute verwelkomt je in de gemeente Landgraaf, waar deze je voert door het Strijthagerbeekdal. Hier komen allerlei planten en dieren voor, die typisch zijn voor het beekdallandschap van Zuid-Limburg. Het dal kent steile hellingen met bebossing en minder steile hellingen met gras en akkers. Je ontdekt de Overstehof, de Strijthagerbeek, de Cranenweyer en kasteel Strijthagen. De route is te volgen via de rode paaltjes met de rode band. Parkeren kan bij de Overstehof (Overstehofweg 14 te Landgraaf) of bij de Strijthagermolen, (Strijthagermolenweg 1 te Landgraaf).

Start- en eindpunt


Mensheggerweg 38, 6372 PX Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt