Stokhem W9 Gulpen-Wittem

Stokhem W9 Gulpen-Wittem

Het Geuldal zit vol verrassingen en wordt dan ook doorkruist door een tal aan wandelroutes. Laat je leiden door de snelstromende Geul zelf en laat je verbazen door het idyllische landschap. Je start in de beemden van Stokhem, een klein Zuid-Limburgs gehucht. Je ziet allerlei begroeiing, zoals bospaden, graften, stevige hellingen en open weides. De Brand Bierbrouwerij ligt op een steenwoord afstand, evenals Kasteel Wijlre. In Wijlre zijn verschillende horecagelegenheden en parkeermogelijkheden. De route is te volgen via de gele paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Stokhem 31, 6321 PE Wijlre

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt