Stationroute Va7

Valkenburg Download deze route

Stationroute Va7

Valkenburg Wandelroute 4,4 km Moeilijk
Vanaf het centrum van Valkenburg loop je tijdens deze wandelroute in noordelijke richting, naar de Emmaberg. Je zult ogen te kort komen, want in en om Valkenburg is er van alles te beleven: attracties, terrasjes, shoppen en echte Limburgse cultuur. Je begint bij het historische station van Valkenburg en wandelt onder andere door het centrum. Ook maak je een stevige klim. Ondanks de redelijk korte lengte van deze route (4,4 kilometer) is deze van een pittig niveau. Beloon jezelf vooral in een van de horecagelegenheden in Valkenburg aan de Geul, waar je ook kunt parkeren. Volg voor deze route de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Stationsstraat 13, 6301 EZ Valkenburg, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

4,4 km

Moeilijkheidsgraad

Moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website