Stationroute Va7

Stationroute Va7

Vanaf het centrum van Valkenburg loop je tijdens deze wandelroute in noordelijke richting, naar de Emmaberg. Je zult ogen te kort komen, want in en om Valkenburg is er van alles te beleven: attracties, terrasjes, shoppen en echte Limburgse cultuur. Je begint bij het historische station van Valkenburg en wandelt onder andere door het centrum. Ook maak je een stevige klim. Ondanks de redelijk korte lengte van deze route (4,4 kilometer) is deze van een pittig niveau. Beloon jezelf vooral in een van de horecagelegenheden in Valkenburg aan de Geul, waar je ook kunt parkeren. Volg voor deze route de blauwe paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Stationsstraat 13, 6301 EZ Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,4 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt