Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Stationroute Va7

Vanaf het centrum van Valkenburg loop je tijdens deze wandelroute in noordelijke richting, naar de Emmaberg. Je zult ogen te kort komen, want in en om Valkenburg is er van alles te beleven: attracties, terrasjes, shoppen en echte Limburgse cultuur. Je begint bij het historische station van Valkenburg en wandelt onder andere door het centrum. Ook maak je een stevige klim. Ondanks de redelijk korte lengte van deze route (4,4 kilometer) is deze van een pittig niveau. Beloon jezelf vooral in een van de horecagelegenheden in Valkenburg aan de Geul, waar je ook kunt parkeren. Volg voor deze route de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Stationsstraat 13, 6301 EZ Valkenburg, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,4 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt