Detail

Stadswandeling Kerkrade KR12

Beleef hartje Kerkrade in 90 minuten via de Stadswandeling Kerkrade. Je staat op het punt om te ontdekken hoe veelzijdig Kerkrade is. De oudste mijnstad van Nederland heeft verrassend veel groen, cultuur, historie en een gezellig stadshart. Je beleeft het allemaal tijdens deze wandeling. 

Let op, deze route is niet bewegwijzerd, maar de routebeschrijving is te downloaden. Deze route is in boekvorm ook verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg vestigingen in Kerkrade en Heerlen.

Start- en eindpunt


Visit Zuid-Limburg Servicepunt HuB Kerkrade

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt