Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Stadswandeling Kerkrade KR12

Beleef hartje Kerkrade in 90 minuten via de Stadswandeling Kerkrade. Je staat op het punt om te ontdekken hoe veelzijdig Kerkrade is. De oudste mijnstad van Nederland heeft verrassend veel groen, cultuur, historie en een gezellig stadshart. Je beleeft het allemaal tijdens deze wandeling. Let op, deze route is niet bewegwijzerd, maar onder downloaden van de auteur vind je wel een pdf met een uitgeschreven routebeschrijving. Deze route is in boekvorm ook verkrijgbaar bij de VVV-vestigingen in Kerkrade en Heerlen.

Start- en eindpunt


VVV Servicepunt Hub Kerkrade

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt