Informatie in verband met coronavirus

Vanwege het coronavirus (COVID-19) zijn alle evenementen tot 1 juni afgelast. Daarnaast zijn ook restaurants, cafés, musea, theaters en vele attracties en hotels tot en met 28 april gesloten. Contacteer de aanbieders voor de laatste updates. Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn tot en met 28 april gesloten. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons via social media voor de laatste updates en informatie over activiteiten in Zuid-Limburg.

Stadswandeling Heerlen

Heerlen Download deze route

Stadswandeling Heerlen

Heerlen Wandelroute 3,4 km Makkelijk
Heerlen is een stad van jonge en eigentijdse architectuur, van modern en design, van experimentele kunst en cultuur, van stedelijkheid en tegelijkertijd groen. Deze wandelroute start bij SCHUNK*, het culturele Glaspaleis, gelegen op de Bongerd (het marktplein). Je zult verschillende street art muurschilderijen van allerlei kunstenaars tegenkomen, die de betonnen jungle van de stad sieren. Ook de Pancratiuskerk en het Savelbergklooster doe je aan tijdens de route. In heel Heerlen vind je verschillende horecagelegenheden en parkeren is er op loopafstand. De route is niet bewegwijzerd, maar onder 'downloaden' is een aparte routebeschrijving beschikbaar.

Overzicht

Start- en eindpunt

Bongerd 8, 6411 JM Heerlen, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

3,4 km

Moeilijkheidsgraad

Makkelijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website