Slenaken Sl8 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl8 Gulpen-Wittem

Als in je Zuid-Limburg bent, is het wandelgebied rondom Slenaken iets wat je absoluut niet mag missen. De hellingbossen daar zijn een thuis voor tal van soorten dieren en planten. Deze wandelroute voert je door het gebied ten noorden van Heijenrath richting het gehucht Waterop, naar Beutenaken, waar de Gulp achter de huizen langs stroomt. Tijdens deze moeilijke wandeling van zo'n 7 kilometer zul je weidse uitzichten over het Zuid-Limburgse heuvelland tegenkomen. Je kunt starten en parkeren in Heijenrath. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Heijenratherweg 20-22, 6276 PC Heijenrath, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,4 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt