Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem

De hellingbossen bij Slenaken, midden in het Gulpdal, zijn onmisbaar voor de wandelaar in Limburg. Deze wandelroute van ongeveer 4 kilometer is niet al te moeilijk, maar doet qua omgeving niet onder aan pittigere routes. Ten noorden van Heijenrath maak je een rondje door het Zuid-Limburgse heuvelland, waar je allerlei soorten natuur zult zien. Het landschap van de Gulp kent vele gezichten: een boeiende afwisseling van loofbossen, graslanden, akkers, drassige oevers, poelen, boomgaarden en holle wegen. Parkeren is mogelijk bij restaurant Gerardushoeve in Heijenrath. Voor deze route houd je de rode paaltjes aan.
Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem  - Foto 0
Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem  - Foto 1
Slenaken Sl7 Gulpen-Wittem  - Foto 2

Start- en eindpunt


Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,2 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt