Slenaken Sl4 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl4 Gulpen-Wittem

Van loofbossen tot graslanden, van akkers tot oevers, van poelen tot boomgaarden en holle wegen: het Gulpdal heeft het allemaal. Tijdens deze wandelroute verken je het gebied ten zuiden van Heijenrath, een klein Limburgs gehucht met slechts 125 inwoners. Hier zul je de natuur rondom Slenaken ontdekken en verkennen, dat niet te missen is als je wandelt in Zuid-Limburg. In en rond de hellingbossen zul je allerlei soorten beplanting en dieren tegenkomen. Je kunt starten en parkeren in Heijenrath, bij restaurant Gerardushoeve. De route is te volgen via de zwarte paaltjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Heijenratherweg 23, 6276 PD Heijenrath, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt