Detail

Slenaken Sl3 Gulpen-Wittem

Deze wandelroute laat je het prachtige gebied ten noorden van Slenaken zien. Hier zul je onder andere de bosrijke omgeving van het Groote Bosch verkennen, dat een gebied van meer dan 60 hectare omvat. Laat je dwars door het Gulpdal heen leiden, met zo nu en dan een uitzicht op de Gulp, een snelstromende zijrivier van de Geul. Je zult je een weg banen door verschillende soorten landschappen en zult ongetwijfeld verschillende dieren en planten zien die de aandacht trekken. Deze wandelroute is er een voor de wandelaar die op zoek is naar een vrij korte route (4,5 kilometer), die desalniettemin een uitdaging kent. Parkeren kan in Slenaken, waar de route tevens van start gaat. Volg voor deze route de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Konijnenwinkel , 6276 Heijenrath, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,5 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt