Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Slenaken Sl3 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl3 Gulpen-Wittem

Deze wandelroute laat je het prachtige gebied ten noorden van Slenaken zien. Hier zul je onder andere de bosrijke omgeving van het Groote Bosch verkennen, dat een gebied van meer dan 60 hectare omvat. Laat je dwars door het Gulpdal heen leiden, met zo nu en dan een uitzicht op de Gulp, een snelstromende zijrivier van de Geul. Je zult je een weg banen door verschillende soorten landschappen en zult ongetwijfeld verschillende dieren en planten zien die de aandacht trekken. Deze wandelroute is er een voor de wandelaar die op zoek is naar een vrij korte route (4,5 kilometer), die desalniettemin een uitdaging kent. Parkeren kan in Slenaken, waar de route tevens van start gaat. Volg voor deze route de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Konijnenwinkel , 6276 Heijenrath, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,5 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt