Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Het wandelgebied rondom Slenaken is zeker het bezoeken waard. Deze grensoverschrijdende wandelroute voert je door het gebied ten zuiden van Slenaken, door de bosrijke omgeving van het Onderste Bos. Bovendien zul je tijdens deze ronde de Belgische grens passeren, in de richting van Teuven. Deze wandeling door het heuvelland is een uitdaging, met een lengte van ongeveer 7 kilometer, maar je zult versteld staan van de prachtige uitzichten over het Zuid-Limburgse heuvelland. De route starten kan in Slenaken, waar je ook kunt parkeren. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 20, 6277 NE Slenaken, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk

Op pad door Slenaken

Jenneke gaat op pad door Slenaken. Ga je mee? 
Bekijk video
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt