Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Slenaken Sl2 Gulpen-Wittem

Het wandelgebied rondom Slenaken is zeker het bezoeken waard. Deze grensoverschrijdende wandelroute voert je door het gebied ten zuiden van Slenaken, door de bosrijke omgeving van het Onderste Bos. Bovendien zul je tijdens deze ronde de Belgische grens passeren, in de richting van Teuven. Deze wandeling door het heuvelland is een uitdaging, met een lengte van ongeveer 7 kilometer, maar je zult versteld staan van de prachtige uitzichten over het Zuid-Limburgse heuvelland. De route starten kan in Slenaken, waar je ook kunt parkeren. De route is te volgen via de rode paaltjes.

Start- en eindpunt


Heijenratherweg 2 Slenaken, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart
Logo Visit Zuid-Limburg Op pad door Slenaken

Op pad door Slenaken

Jenneke gaat op pad door Slenaken. Ga je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt