Slenaken & Hoogcruts Sl5 Gulpen-Wittem

Slenaken & Hoogcruts Sl5 Gulpen-Wittem

Nét tegen de grens met België aan ligt het wandelgebied rondom Slenaken, ook wel de parel van het heuvelland, waar je ogen tekort zult komen. Je waant je in het buitenland in dit prachtige en veelzijdige gebied. De wandelroutes zijn pittig, zo ook deze, maar dat weegt niet op tegen de landschappen, heuvels en de Gulp, die je allemaal zult tegenkomen. In het Gulpdal liggen flauwe hellingen aan de ene kant, in gebruik als grasland, en steile hellingen aan de andere kant, waar de hellingbossen te vinden zijn. Je zult het allemaal ontdekken tijdens deze wandeling. Je kunt starten in Slenaken bij Romantik Parkhotel het Gulpdal. Daar kun je ook eenvoudig parkeren. De route is te volgen via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Dorpsstraat 24, 6277 NE Slenaken

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt