Simpelveld Si1

Simpelveld Si1

Deze wandelroute rondom Simpelveld is zo'n 6,5 kilometer lang en is goed te verteren voor elke wandelaar. Bij Stoomstadje Simpelveld loopt de enige heuvelachtige spoorweg die Nederland rijk is. Je zult de natuur eromheen bewandelen, maar ook het stadje zelf. Het gezellig centrum van Simpelveld zal je verrassen. Je ziet onderweg onder andere huize Damiaan, een imposant gebouw, waar vroeger een klooster in was gevestigd. In het centrum van Simpelveld zul je genoeg horecagelegenheden vinden, evenals parkeerplekken. Voor deze wandelroute volg je de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Kloosterstraat 35J, 6369 AA Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route Si1 rondom Simpelveld. Ze geniet van de natuur, maar ook van het stadje zelf! Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt