Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Simpelveld Si1

Simpelveld Si1

Deze wandelroute rondom Simpelveld is zo'n 6,5 kilometer lang en is goed te verteren voor elke wandelaar. Bij Stoomstadje Simpelveld loopt de enige heuvelachtige spoorweg die Nederland rijk is. Je zult de natuur eromheen bewandelen, maar ook het stadje zelf. Het gezellig centrum van Simpelveld zal je verrassen. Je ziet onderweg onder andere huize Damiaan, een imposant gebouw, waar vroeger een klooster in was gevestigd. In het centrum van Simpelveld zul je genoeg horecagelegenheden vinden, evenals parkeerplekken. Voor deze wandelroute volg je de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Kloosterstraat 35J, 6369 AA Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route Si1 rondom Simpelveld. Ze geniet van de natuur, maar ook van het stadje zelf! Kijk je mee? 
Bekijk video
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt