Simpelveld - Bocholtz Si9

Simpelveld - Bocholtz Si9

Vanaf het vruchtbare en glooiende plateau van Bocholtz zul je de Zuid-Limburgse heuvels zien schitteren. Deze wandelroute brengt je in de buurt van de Duitse grens, die je nét oversteekt, om vervolgens weer terug te keren in de richting van Bocholtz. De route is van een makkelijk niveau, dus je kunt onderweg ontspannen en genieten. De omgeving kent een veelzijdige natuur en een weids landschap, dat je van bovenaf zult aanschouwen. Op plekken als deze zul je een ongekende rust ervaren, zoals dat nergens in Nederland kan. Parkeren kan in het centrum van Bocholtz. Houd voor deze route de zwarte paaltjes aan.

Start- en eindpunt


Schiltjensvoetpad , 6351 Bocholtz, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route Si9 door Bocholtz. Al wandelend geniet Jenneke van de prachtige vergezichten, maar ontdekt ze ook schatten uit het Romeins verleden aan de Via Belgica. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt