Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Schoonbron W10 Gulpen-Wittem

Schoonbron W10 Gulpen-Wittem

Deze route doet de twee gemeenten Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul aan, die beide een rijke natuurlijke omgeving hebben. De route voert je door het prachtige gebied rondom Schoonbron, dat zijn naam dankt aan de bron waar de Geul ontspringt. Je ontdekt het adembenemende Geuldal en de Fromberg en je bevindt je slechts op steenworp afstand van de Keutenberg, bekend van de Amstel Gold Race. Prachtige uitzichten zullen bij deze route niet ontbreken. De route is te volgen via de rode paaltjes, vanaf het startpunt nabij Résidence Valkenburg, waar je ook kunt parkeren. Een andere parkeermogelijkheid is bij de Schoonbronstraat in Schin op Geul.

Start- en eindpunt


Warme Beemdenpad , 6321 Wijlre, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt