Schoonbron W10 Gulpen-Wittem

Schoonbron W10 Gulpen-Wittem

Deze route doet de twee gemeenten Gulpen-Wittem en Valkenburg aan de Geul aan, die beide een rijke natuurlijke omgeving hebben. De route voert je door het prachtige gebied rondom Schoonbron, dat zijn naam dankt aan de bron waar de Geul ontspringt. Je ontdekt het adembenemende Geuldal en de Fromberg en je bevindt je slechts op steenworp afstand van de Keutenberg, bekend van de Amstel Gold Race. Prachtige uitzichten zullen bij deze route niet ontbreken. De route is te volgen via de rode paaltjes, vanaf het startpunt nabij Résidence Valkenburg, waar je ook kunt parkeren. Een andere parkeermogelijkheid is bij de Schoonbronstraat in Schin op Geul.

Start- en eindpunt


Warme Beemdenpad , 6321 Wijlre, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt