Schinveldse bossen

Schinveldse bossen

Even een kort en makkelijk rondje door de Schinveldse bossen stappen met je paard? Dan is dit de ruiterroute waar je naar op zoek bent. De route doet de Nederlandse helft van het natuurgebied aan, maar raakt ook de grens met Duitsland aan in de meest noordoostelijke punt van Zuid-Limburg.

Je verkent het grootste aaneengesloten bosgebied van Zuid-Limburg, dat een huis is voor verschillende planten en dieren. Het bos kent veel hoogtepunten, die je onderweg zult meemaken.

De route is aangegeven met routebordjes nummer 28.

Start- en eindpunt


Leiffenderhofweg 3, 6451 PR Schinveld

Soort route


Ruiterroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt