Schin op Geul & Sousberg Va20

Schin op Geul & Sousberg Va20

De omgeving van Valkenburg aan de Geul heeft zoveel te bieden qua natuur, dat er tientallen wandelroutes doorheen lopen. Ook tijdens deze wandelroute zul je dat ervaren. Het is een korte, maar pittige route voor de getrainde wandelaar. Vanuit Schin op Geul loop je richting de Sonsberg en de bekende Keutenberg, die vaak door wielrenners wordt beklommen. Eenmaal boven zul je het kenmerkende mooie uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels te zien krijgen. Dankzij de samenwerking Buitengoed Geul & Maas zul je wandelen over gerenoveerde wandelpaden, die zorgen voor een soepel verloop van de wandeling. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. De blauwe paaltjes wijzen je de juiste weg. Parkeren kan bij één van de parkeergelegenheden in Schin op Geul.

Start- en eindpunt


Grachtstraat 2, 6305 AN Schin op Geul, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,3 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt