Schimmert

Schimmert

De kern Schimmert, waar deze ruiterroute omheen loopt, is genieten en tot rust komen.

Kronkelende ruiterpaden laten je kennismaken met wisselende uitzichten, zoals de bossen en de akkers in het Kloosterbosch. We dagen je uit om de natuur in je op te nemen. Terwijl je rustig stapt, kabbelt de Watervalderbeek naast je voort. De vele maneges en activiteiten rondom paardrijden in deze omgeving maken Nuth tot een echte ruitergemeente. Daarnaast is het eenvoudig om van de ene route naar de andere route over te springen. De routes van Schinnen, Onderbanken en Beek liggen slechts op een steenworp afstand.

De route is aangegeven met routebordjes nummer 1.

Start- en eindpunt


Groot Haasdal 28, 6333 AW Schimmert, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


20,6 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt