Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Het landelijke gebied ten zuiden van Ransdaal is een fotogeniek gebied voor echte liefhebbers van heuvellandschappen. Je hebt een prachtig zicht op de welving van het land, bedekt met frisgroene velden en doorkruist door de glinsterende Scheumerbeek. In het vriendelijke plaatsje Ransdaal is het een feest om prinsheerlijk met een kop koffie en een flinke punt Limburgse vlaai op een gezellig terrasje te zitten. Parkeren kan goed in Ransdaal, maar ook per trein is dit dorpje prima bereikbaar. De wandelroute Rundje ’t Hieëmelriek is te volgen via de paarse paaltjes.

Start- en eindpunt


Gerbergastraat 2, 6311 BA Ransdaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt