Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Het landelijke gebied ten zuiden van Ransdaal is een fotogeniek gebied voor echte liefhebbers van heuvellandschappen. Je hebt een prachtig zicht op de welving van het land, bedekt met frisgroene velden en doorkruist door de glinsterende Scheumerbeek. In het vriendelijke plaatsje Ransdaal is het een feest om prinsheerlijk met een kop koffie en een flinke punt Limburgse vlaai op een gezellig terrasje te zitten. Parkeren kan goed in Ransdaal, maar ook per trein is dit dorpje prima bereikbaar. De wandelroute Rundje ’t Hieëmelriek is te volgen via de paarse paaltjes.

Start- en eindpunt


Gerbergastraat 2, 6311 BA Ransdaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt