Detail

Rundje ’t Hieëmelriek V17 Voerendaal

Het landelijke gebied ten zuiden van Ransdaal is een fotogeniek gebied voor echte liefhebbers van heuvellandschappen. Je hebt een prachtig zicht op de welving van het land, bedekt met frisgroene velden en doorkruist door de glinsterende Scheumerbeek. In het vriendelijke plaatsje Ransdaal is het een feest om prinsheerlijk met een kop koffie en een flinke punt Limburgse vlaai op een gezellig terrasje te zitten. Parkeren kan goed in Ransdaal, maar ook per trein is dit dorpje prima bereikbaar. De wandelroute Rundje ’t Hieëmelriek is te volgen via de paarse paaltjes.

Start- en eindpunt


Gerbergastraat 2, 6311 BA Ransdaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt