Detail

Ruiterroute 03 Nuth Wijnandsrade-Hulsberg

Ruitergemeente Nuth is een prettige startplek voor een heerlijke buitenrit over het Limburgse platteland.

Hoog op je paard heb je prachtige vergezichten over de uitgestrekte akkers en de enorme velden met wuivend gras. De glooiende paden van deze ruiterroute zijn een plezier voor je paard om te belopen.

Je begint deze heerlijke rit bij manege De Blauwe Steen, waar je ook een lekkere kop koffie kunt drinken, en volgt de routebordjes nummer 3.

Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van dit weidse landschap, dan is een uitstapje naar de naburige routes van Schinnen, Onderbanken en Beek snel gemaakt.

Start- en eindpunt


Manege De Blauwe Steen, Blauwe Steen 11A, 6363 CB Wijnandsrade

Soort route


Ruiterroute

Afstand


13,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt