Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Ruiterroute 03 Nuth Wijnandsrade-Hulsberg

Ruiterroute 03 Nuth Wijnandsrade-Hulsberg

Ruitergemeente Nuth is een prettige startplek voor een heerlijke buitenrit over het Limburgse platteland. Hoog op je paard heb je prachtige vergezichten over de uitgestrekte akkers en de enorme velden met wuivend gras. De glooiende paden van deze ruiterroute zijn een plezier voor je paard om te belopen. Je begint deze heerlijke rit bij manege De Blauwe Steen, waar je ook een lekkere kop koffie kunt drinken, en volgt de routebordjes nummer 3. Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van dit weidse landschap, dan is een uitstapje naar de naburige routes van Schinnen, Onderbanken en Beek snel gemaakt.

Start- en eindpunt


Kersboomkensweg 67, 6363 CC Wijnandsrade, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


15,5 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt