Ruiterroute 02 Nuth Grijzegrubben

Ruiterroute 02 Nuth Grijzegrubben

Wat is er fijner dan hoog op de rug van je paard uitkijken over de gewelfde velden, waar de wind ruist door de korenvelden terwijl de zon op je gezicht schijnt?

Als echte ruitergemeente met weilanden, maneges en paardenactiviteiten is Nuth de aangewezen plaats voor zo’n heerlijke buitenrit over de glooiende en kronkelende paden van het Limburgse platteland.

Deze route is voor zowel ruiters als menners prima begaanbaar en gemakkelijk uit te breiden met een uitstap naar de routes van Schinnen, Onderbanken en Beek.

Je begint deze ruiterroute bij herberg In den Haversack en volgt de routebordjes nummer 02.

Start- en eindpunt


Putstraat 58, 6361 DK Nuth, Netherlands

Soort route


Ruiterroute

Afstand


10,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt