Maastricht rood Ma4

Maastricht rood Ma4

De grensoverschrijdende route Rood Ma4 brengt je vanuit Eijsden naar de overkant van de Maas. Een blik achterom toont je de jachthaven en het kasteel van Eijsden; een blik vooruit laat je de ongerepte bossen en de ruwe hellingen van België zien. Langs het Albertkanaal met zijn opvallende brug leidt deze wandelroute je naar het dorpje Kanne, aan de voet van de dichtbeboste heuvel. In dit plaatsje kun je ook heerlijk genieten van een kopje koffie. Deze verrassende wandelroute aan de andere kant van grensrivier de Maas volg je via de paaltjes met de rode driehoekjes op witte plaatjes. Let op: in de winterperiode vaart het pontje bij Eijsden niet.

Start- en eindpunt


Diepstraat 77, 6245 BK Eijsden

Soort route


Wandelroute

Afstand


13,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt