Amstel Gold Race 18 april

Zondag 18 april is de Amstel Gold Race. Houd rekening met verkeersmaatregelen rondom Valkenburg, Geulhem, Bemelen en Berg en Terblijt. Het parcours is afgesloten en niet toegankelijk voor publiek. Bekijk de details.

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.

Rondom Berg B7 Valkenburg aan de Geul

Rondom Berg B7 Valkenburg aan de Geul

De naam zegt het al: het dorpje Berg ligt prachtig op een heuveltop, met uitzicht op de helling naar het ongerepte Geuldal. Op deze wandelroute van Berg en Terblijt naar Vilt en terug hou je de beboste heuvel en de beek in de diepte in het oog. Ook zie je het sprookjesachtige kasteel Geulzicht en de elegante H.H. Monulphus en Gondulphuskerk. Zowel in Berg als in Vilt heb je ruime parkeermogelijkheden en gezellige horecagelegenheden voor een heerlijke kop koffie onderweg. De route Rondom Berg is te volgen via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Kleinstraat 3, 6325 Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt