Detail

Rondom Berg B7 Valkenburg aan de Geul

De naam zegt het al: het dorpje Berg ligt prachtig op een heuveltop, met uitzicht op de helling naar het ongerepte Geuldal. Op deze wandelroute van Berg en Terblijt naar Vilt en terug hou je de beboste heuvel en de beek in de diepte in het oog. Ook zie je het sprookjesachtige kasteel Geulzicht en de elegante H.H. Monulphus en Gondulphuskerk. Zowel in Berg als in Vilt heb je ruime parkeermogelijkheden en gezellige horecagelegenheden voor een heerlijke kop koffie onderweg. De route Rondom Berg is te volgen via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Grote Straat 8, 6325 EC Berg en Terblijt

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt