Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Rondom Berg B7 Valkenburg aan de Geul

Berg en Terblijt Download deze route

Rondom Berg B7 Valkenburg aan de Geul

Berg en Terblijt Wandelroute 9,0 km Gemiddeld
De naam zegt het al: het dorpje Berg ligt prachtig op een heuveltop, met uitzicht op de helling naar het ongerepte Geuldal. Op deze wandelroute van Berg en Terblijt naar Vilt en terug hou je de beboste heuvel en de beek in de diepte in het oog. Ook zie je het sprookjesachtige kasteel Geulzicht en de elegante H.H. Monulphus en Gondulphuskerk. Zowel in Berg als in Vilt heb je ruime parkeermogelijkheden en gezellige horecagelegenheden voor een heerlijke kop koffie onderweg. De route Rondom Berg is te volgen via de blauwe paaltjes.

Overzicht

Start- en eindpunt

Kleinstraat 3, 6325 Berg en Terblijt, Netherlands

Soort route

Wandelroute

Afstand

9,0 km

Moeilijkheidsgraad

Gemiddeld

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website