Rondje Terhorst Ba3 Eijsden-Margraten

Rondje Terhorst Ba3 Eijsden-Margraten

Het korte, maar leuke Rondje Terhorst ontstond dankzij een samenwerking van gemeente Eijsden-Margraten met Natuurmonumenten en het Waterschap Roer en Overmaas. Nadat er de afgelopen decennia steeds meer oude veldwegen verdwenen, grepen deze instanties in door twee landwegen met elkaar in verbinding te brengen en zo deze wandelroute te creëren. Zo kun jij genieten van de rust, de natuur en de unieke uitzichten op de glooiende heuvels bij het gehuchtje Terhorst, waar je ook eenvoudig kunt parkeren. Deze route is niet bewegwijzerd, maar wel gemakkelijk te downloaden als speciale pdf.

Start- en eindpunt


Terhorst 18-20, 6262 NB Banholt, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt