Rondje Heerlen RH Heerlen

Rondje Heerlen RH Heerlen

Heerlen is de Zuid-Limburgse stad in opkomst. Met de Vijf Pleintjes, de levendige streetart in het centrum, de bruisende evenementen en het veelzijdige winkelaanbod gaat deze moderne stad helemaal met zijn tijd mee. Anderzijds blijft Heerlen ook trouw aan zijn verleden, dat duidelijk naar voren komt in het Romeinse Thermenmuseum, de kenmerkende St. Pancratiuskerk en de vele knipogen naar het mijnbouwverleden. Je kunt prima parkeren bij de parking Nieuw-Eijckholt in Heerlen, maar ook de trein brengt je middenin het hart van Heerlen. Als je midden tussen de vriendelijke Heerlenaren zelf van je drankje wil genieten, dan heb je een ruime keuze uit de gezellige terrasjes van het Pancratiusplein. Dit Rondje Heerlen is dankzij de verharde, gelijkmatige wegen ook heel geschikt voor rolstoelen of rollators. Deze wandelroute is niet bewegwijzerd.

Start- en eindpunt


Parking Nieuw-Eijckholt in Heerlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt